opplevelsestilbud

Plukk &  velg fra aktivitetene nedenfor slik at ferien din blir slik du ønsker den!

 
 Nr.1 - Surfsafari. Dette er noe vi tilbyr viderekomne surfere som allerede kan padle ut og surfe inn på egenhånd. Vi henter dere på hotellet og kjører til ulike ´surf spots´ for å surfe en gang om dagen, tidspunkt avhenger av høyvann og lavvann den tiden dere er på ferie. 8 dager Kr.  900,- pr. pers, 13 dager Kr. 1450,- pr. pers


Nr. 2 - Surf. Lær å surfe! Vi henter dere på hotellet og går eller kjører ned til stranden. Når vi kommer dit vil dere få en rashguard og et longboard. En privat instruktør vil forklare grunnprinsippene i surfing. Instruksjonen tar ca. 1 og en halv time. Dere vil få øve teknikk på land samt prøve og stå på brettet i bølgene. Bruk godt med solkrem! 1 dag kr. 390,- per pers, 3 dager kr. 975,- per pers, 6 dager kr. 1680,- per pers.


Nr. 3 - Nasjonalparken Manuel Antonio. Vi kommer og henter dere på hotellet og kjører de 2 timene det tar ned til Quepos og Manuel Antonio. Dette er en nydelig hvit sandstrand som er hjem for hundrevis av dyr. Dere får tilbringe dagen her, gå rundt på stiene og se dyrene i det fri. Husk å ta med håndkle og badedrakt! Kl. 16, eller når dere er klare kjører vi tilbake til hotellet. Kr. 280,- per pers.


Nr. 4 - Vulkanen Arenal. PRIS PÅ FORESPØRSEL. Ved vulkan Arenal kan dere svømme i varme kilder og se vulkanen fra hesteryggen eller båt. Dere kan reise inn til La Fortuna og se hva småbyen har å tilby av restauranter og liv. Fra de fleste hoteller ser dere vulkanen og lavaen på toppen hvis det er en klar natt.


Nr. 5 - Kayak. Vi henter dere på hotellet kl 8.30 og kjører de 20 min. til stranden hvor turen begynner. Ta med langarmet genser og solhatt, og husk å smøre dere godt inn med solkrem. Dette er en halvdagstur i kayak.  Dere vil gå i land på en øde strand og dere kan se hval hvis dere er riktig heldige! Kr. 410,- per pers.


Nr. 6 - Krokodille safari. Vi kommer og henter dere på hotellet og kjører dere til elven Tarcoles hvor en båt med guide vil ta dere ut for å se på krokodillene. Guiden vil fortelle om hvordan krokodillene lever og han vil også mate krokodiller på turen. Vi tar dere tilbake til hotellet når turen er ferdig. Kr. 230,- per pers


Nr. 7 - Katamaran og snorkeltur. PRIS PÅ FORESPØRSEL. Vi henter dere på hotellet og kjører dere til stranden hvor dere blir hentet av en liten båt og tatt ut til katamaranen. Dere vil få en utflukt langs kysten hvor dere kan være heldige å se hval. Det blir et stopp med litt snacks og snorkling. Siden kjører vi dere tilbake til stranden hvor dere ble plukket opp. Vi bringer dere tilbake til hotellet.


Nr. 8 - Skilpadde tur. KUN I SESONGEN SEPTEMBER - MARS. Vi henter dere på hotellet og kjører turen ut til det lokale fristedet for havlærskilpadder. Denne arten er den største i verden og kan veie opp til 800 kilo. Frivillige hjelper til for å bevare bestanden, og hver kveld samler de egg som de legger til klekking. De slipper også ut nyklekkede skilpadder i sjøen. Dette er en uforglemmelig opplevelse som vi skal være med på! Vi tar dere tilbake til hotellet når vi er ferdige. Kr. 150,- pr pers. 1/3 går til vedlikehold av fristedet.


Nr. 9 - Sportsfiske. PRIS PÅ FORESPØRSEL. Vi henter dere på hotellet og kjører til marinaen hvor fiskebåten venter. Dere blir tatt ut på det åpne havet for å se om dere har flaks og får en sailfish, tuna, marlin, dorado eller wahoo på kroken. Nærmere land kan dere forvente å få roosterfish og snapper. På båten får dere mat og drikke for dagen eller halvdags turen.

VI TILBYR IKKE FLYREISE, MEN VI KAN ANBEFALE FØLGENDE AKTØRER FOR RIMELIG REISE: 
Surf Safari  organisasjons nr: 996819167