Big or small, adventure for all!

EnglishSurf_Safari_e.html
 

Ønsker du å sitte på en øde strand og se de frodige trærne strekke seg etter himmelen? Drømmer du om å surfe i varmt vann på et nytt og annerledes sted? Har du noen gang holdt en nyklekket skilpadde? Det finnes et skjult paradis i mellomamerika. Vårt mål er at du skal få mest mulig ut av din opplevelsesreise her med oss. Vi vil hjelpe deg med å få drømmeferien til å bli virkelighet. Du kan legge opp til ulike aktiviteter hver dag, bare slappe av, eller noe midt imellom! Valget er ditt...

Vi snakker norsk og er lokalkjent! Vi tar deg med til Jaco som er den nærmeste strandbyen til hovedstaden San Jose, kun 1 t og 15 min unna flyplassen med bil. Her er det idèelle bølger for nybegynnere å surfe på. Jaco ligger dessuten veldig sentralt til når det gjelder utflukter, herfra kan man ta dagsturer til et mangfold av severdige steder.   Selv om Jaco er en ganske moderne by kan man fortsatt høre lyden av gresshopper fra regnskogen ikke lagt unna. Man kan også se ara papegøyene fly forbi tidlig om morgenen eller før solnedgang om kvelden. Om man liker å spille golf kan man få prøve seg på en runde med vaskebjørn og iguaner på banen!

Send oss gjerne en  e-mail på: info at surfsafari.no eller fyll ut kontaktskjema på siste side hvis du vil ha et skreddersydd program for deg. Vi tilbyr aktiviteter for bryllupsreiser. Vi kan også legge opp turer i Costa Rica og Panama som en sammenhengene reise. Surfetur eller opplevelsesreise med ulike destinasjoner i Costa Rica og Panama. Eller bare ett av stedene. Mulighetene er mange!

Opplevelsestilbud.html

Se våre aktivitetstilbud på neste side!

Noen av aktivitetene vi kan tilby.
Opplevelsestilbud.html
Surf Safari  organisasjons nr: 996819167